Boek2 Antiquariaat

Herenweg 24

3602 AP  MAARSSEN

 

0654-380 560

info@boek2.nl

 

Openingtijden:

Dinsdag: 10.00 tot 17.00

Woensdag: 10.00 tot 17.00

Donderdag: 10.00 tot 17.00

Vrijdag: 10.00 tot 17.00

 

Wordt vriend van Boek2 op Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het huren van boeken.

 

 

Een paar jaar geleden werd ik gebeld door de producent van een programma van Andre van Duin. Hij had nogal een bijzondere vraag. Voor een sketch was Andre van Duin op zoek naar 7 meter blauwe boeken, 7 meter groene boeken en 7 meter rode boeken. Niet om te houden, maar alleen voor de opname van die ene sketch. Toen is het idee ontstaan om boeken te gaan verhuren.

 

Begin 2012 liep Ivo van Aart bij mij binnen. We raakten aan de praat en tijdens het gesprek vertelde ik over de leuke projecten die ik doe met boeken. Ik vertelde hem dat wij regelmatig boekenkasten inrichten voor hotelketens, bedrijven en particulieren en dat wij ook wel eens boeken verhuren aan ondermeer Andre van Duin.

 

Ivo vertelde me dat hij bezig was met zijn afstudeer-opdracht, de realisatie van zijn film Quantum Zeno, en dat hij daar ook boeken voor nodig had. Aangezien hij ook boekenkasten nodig had, heb ik een bestelling van magazijnstellingen naar voren gehaald, zodat hij die op de filmset kon gebruiken.

 

Begin 2013 kreeg ik de DVD binnen, waarvoor dank Ivo! Vol bewondering hebben mijn vrouw en ik de film bekeken, wat een kwaliteit! Het verhaal is geweldig en de manier waarop het is gefilmd geeft aan dat we nog veel van Ivo gaan horen in de toekomst.

 

Wij vonden het erg leuk om met je samen te hebben gewerkt en wensen jou en je team een succesvolle toekomst!

 

 

Inmiddels hebben diverse productiebedrijven gebruik gemaakt van onze dienst van boekenverhuur voor de opnames van films en televisie series.

 

Daarnaast zijn onze boeken ook al gebruikt op diverse beurzen en stands of als etalage decoratie. Heeft u een bijzondere wens, dan zijn wij natuurlijk altijd bereid om met u mee te denken. Neen dan contact op via info@boek2nl of 0654-380560.

 

 

Steun Boek2:

Wilt u online shoppen en tegelijkertijd Boek2 een financieel steuntje in de rug geven? Dat kan! Klik dan op deze link. Het kost u niets extra, maar Bol geeft wel 4% aan Boek2. Dank alvast voor uw bestelling!

 

 

Al meer dan 8 jaar verzenden wij 2e-hands boeken. Wij hebben klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan.

 

Kijk hier naar meer dan 3500 klant-beoordelingen.

 

 

 

 

Boek2 Antiquariaat 2005 MAARSSEN info@boek2.nl

www.opslagplaatshuren.nl

www.inkoopvanboeken.nl

www.boekenverhuur.nl

www.boek2.nl

www.inkoopvanpostzegels.nl

www.boekenkastvulling.nl

www.partijboeken.nl

www.aseij.nl